Usluge

Ortopedska pomagala

Što se tiče ortopedskih pomagala,imamo uspešnu saradnju sa svim registrovanim firmama,kako za veleprodaju i maloprodaju,tako i za proizvodnju medicinskih sredstava ,tako da svako pomagalo koje je registrovano u Srbiji u ALIMS-u (Agenciji za lekove i medicinska srtedstva),možete dobiti u našim specijalizovanim prodavnicama u Šapcu i Loznici.


Ortopedska pomagala

Slušni aparati

Poseban akcenat bismo stavili na slušne aparate, gde smo regionalni zastupnici nemačke firme Siemens, što znači da na području Šapca i Loznice jedini Vam mi možemo  ponuditi slušne aparate ovog najpoznatijeg svetskog proizvođača. Ova informacija je jako bitna iz razloga što pacijenti, kada dobijaju nalog za aparat na teret socijalnog osiguranja stiču utisak da sve kuće daju aparate istog kvaliteta i da su to isti aparati, a to naravno nije tačno i postoje ogromne razlike u kvalitetu aparata koje pacijenti mogu da dobiju.

Slušni aparati

Naša prodajna mesta

S obzirom na specifičnost robe  kojom trgujemo, želimo da znate da su odgovorna lica koja vrše promet te iste robe u našim prodavnicama, sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu i naravno odgovarajuće struke, tako da Vam pored svih neophodnih informacija o pomagalima i slušnima aparatima, mogu pružiti i dodatne informacije o načinu kako da do istih dođete na teret RFZO-a, ukoliko ispunjavate određene uslove, kao i mnoge druge, za Vas, korisne informacije.

Naše prodajno mesto u Loznica, ulica Vladislava Bronjevskog br.23, preko puta bolničke kapije. Telefoni: 015/877-733, 065/ 86-87-887

Naše prodajno mesto u Šapcu, ulica Popa Karana br.5  015/369-701, 065/ 86-87-880.

Naša prodajna mesta